Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tallarnas stammar penslade i guld...


Återsken


Ger plats åt ljuset
Förpassar
tungsinnet och oron
så gott det går

I återskenet
från tallarnas stammar
penslade i rent guld

Hämtar in lugnet
från utsidan

Lyssnar utifrån och in

Ger plats åt ljuset

Återerövrar tilliten

I återskenet från
tallarnas stammar
penslade i rent guld




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 121 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-10-12 09:38



Bookmark and Share


  Elinor Sörensson VIP
"I återskenet
från tallarnas stammar
penslade i rent guld".

Rofyllt och magiskt
vackert om naturens
tempel.
2020-10-13

    Lena Staaf VIP
Den nästan förtrollande vackra naturbilden som gör att oron lägger sig till ro.
2020-10-12

  bibbi ahrnstedt
Härligt skrivet om naturen jag älskar tallar
2020-10-12

  Koloristen
"Återerövrar tilliten" - otroligt bra!
2020-10-12

  alicja lappalainen VIP
naturen läker själen
2020-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP