Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ja, jag vet... Det är sommar nu... men...


Vinterns stjärnhimmel


vinterns stjärnhimmel

 

det är i dina ögon

jag skådar Norrsken




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 442 gånger
Publicerad 2006-07-15 22:08



Bookmark and Share


  Jessica Ebbesson
Underbart vacker! Lite vinterkänsla i sommarvärmen. En pärla!
2006-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP