Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kollaps och PÅNYTTFÖDELSE


 



Hela INTERNET släcktes ned.

Alla TV-KANALER svartnade.

Alla MOBILTELEFONER dog.

Ett gigantiskt och förfärligt

kaos bröt ut i världen och

folk var så ABSTINENTA att

alla klockor stannade och

KUNGEN höll ett tal till

nationen och manade till

BESINNING och BEHÄRSKNING

och folk sprang runt i PANIK

och AKUTPSYK var smockfullt.

Men redan efter några år så

började världens BEFOLKNING

tycka att det var skönt för PSYKE

och SJÄL och även för KROPPEN

att det jävla internet, TV, och den

FÖRBANNADE mobila telefonin

äntligen försvann så att relationer

fick ett ANDRUM till att läkas,

utvecklas och att i en FULLKOMLIG

glädje få BLOMMA UT i sin innersta

slumrande POTENTIAL så att livets

alla människors ansikten kan GNISTRA

i en jublande trivsamhets HIMMELSKA

glädje över att gå HAND I HAND I NATUREN

och SAMTALA INNERLIGT om allt som

man LÄNGTAR efter så att det gör ONT

och att äntligen få GRÅTA UT och vara

fullt ut ÄLSKAD på ett klassiskt sätt så

som det var under ROMANTIKEN på

ett ljuvligt BLIXTRANDE vis då allt drevs

med vattenkraft och ÅNGA men folk var

bara allmänt rent självklart BESJÄLADE.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 93 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-13 10:34



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
... så varde det ljus ...

Tack!
2020-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP