Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1991


Mörker

En vissling!

och mörkret kommer
som en hund
längs dig själv




Fri vers av Anarcha
Läst 33 gånger
Publicerad 2020-10-13 22:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anarcha
Anarcha

Senast publicerade
Jag lovar
Mörker
* Se alla