Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykopat

 

Jag kontrollerar dig fullständigt min lilla älskling och jag njuter av att se dig plågas och lida. Din svaghet bringar mig styrka och det finns ingenstans för dig att fly, ingen du kan vända dig till, för du är totalt i mitt underbara våld. Det ger mig en sån jävla skön kick att se dig vara så ynkligt låg och hjälplös, vi är som gjorda för varandra, och när du skriker och blöder så gör du mig hög och euforisk.
Din Gud kan inte hjälpa dig för det är jag som har makten, det är jag som styr din vilja, jag som dikterar villkoren. Din starkaste förtvivlan är min fullkomliga glädje, och skvallrar du för någon så vet du vad som händer. Kom och lägg dig nu älskling, du vet hur jävla tänd jag är på dig, eller tigger du om mer stryk?




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-18 09:58



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria
Tack för att du väljer att se,sätter ord o delar -kärlekens motsats !



Tack!
2020-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP