Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

untitled

Värj dig inte för smärta
kan vara vågen till att ösa
ur kärlekens brunn
förlös ditt stelna hjärta
låt ögat få liv, ett leende
söka din mun




Bunden vers (Rim) av Maja S.Zén
Läst 70 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-10-18 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Maja S.Zén