Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FNATTAR RUNT

Dagar när jag bara 

fnattar runt

när man saboterar

min struktur

Dagar när jag inte

lever sunt

Mönster som jag måste

komma ur

Stress som tar på krafterna

igen

Stress finns inte alls

i himmelen

Vad som än mig händer

ska jag dit

Bort från denna världens

släp och slit

 

 

LARZ GUSTAFSSON 26/10 2020

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 121 gånger
Publicerad 2020-10-27 15:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP