Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Som en skogsjuvel

Dold bakom
grangrenshängen

en grusvägspudrad
skogsjuvel

skönt grånad
av tidens vindar

vilar hon på sin
bädd av trollmossa

blindfönstret blickar
ut mot sjön Salungen

pigors lätta steg
och dragspelston

göms än
i trappstegsknirk




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-10-28 13:57



Bookmark and Share


  BenGust VIP
En vackert åldrad skönhet.
Denna härbretyp är härligt
grusvägspudrad (skönt ord)
med ögon mot sjön.
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP