Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På jorden


Säg det milt och gott
när regnet plaskar i rännan
när min kropp ropar efter din
när ensamheten är en klo
runt min tunna gestalt

säg det under svart himmel
när månen bara är en skärv
när dimman frusit fast i natten
mina rop krampar i halsen
säg det när ingenting hjälper

din kärlek lämnade du kvar
så tomt där vid kistan borta
våra undrande hjärtan
tårar som rinner nerför kinder
Du, min största kärlek




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-10-28 16:09



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så gripande om den stora saknaden.
2020-10-30

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Så smärtsam dikt, jag knde den ända ner i magen. När man behöver tröst av någon som är borta då bara den personen är den som kan trösta.
2020-10-29

  Elinor Sörensson VIP
Så fylld av sorg
och mycket berörande.
2020-10-28

  Bjarne Nordbö
Så uttrycks en ändlös sorg. Men det måste gå att gå vidare. På något sätt. Någon gång. Kram.
2020-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP