Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


INGEN kommer till himlen som inte är född på nytt, som inte tagit emot Jesus i sitt hjärta. Hur duktig och präktig man än menar sig ha varit.


SKENHELGONADAGEN

De skenheligas dag

De självgodas dag

Ett party för fariséer

Jag gjorde mycket, jag

Ja, jag, jag höll Guds lag

och klädde mig i klichéer

Familjen är perfekt

och likaså min släkt

Vi hamnar i himlen alla

Så böj er i respekt

för våra intellekt

Vi kan aldrig nånsin falla

 

 

LARZ GUSTAFSSON 31/10 2020

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 153 gånger
Publicerad 2020-10-31 19:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP