Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ärrad för livet

Den käftsmäll
Som livet gav
För dryga året sedan
Känns rejält ännu
Ärr som skaver resten
av min vandring

Glädjen känns skörare
Det ofattbara
Lika ofattbart

Självklart
Finns ej mer
Tankar
Svävar
I vilsenhet

Nattens sista timmar
Kättrar ångesten
Likt en tvångströja
Skärvor av den
Uppbyggda värld
Jag vandrade i
Skramlar nu runt
Inombords

Vissa bitar
Hittar nog aldrig
Sin plats igen




Fri vers av Mfredrik VIP
Läst 147 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-01 10:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP