Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JAG STRUNTAR I VALET I USA

Jag struntar i Trump

och i USA

Det är inte sådant

som jag vill ha

Jag byter kanal

för mitt fria val

är tonen som kommer

från himlens sal

Den lyssnar jag till

Jag mår inte bra

av tjatet och pratet

om USA

 

LARZ GUSTAFSSON 1/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 269 gånger
Publicerad 2020-11-01 17:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP