Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tappert tappad

Jag tappade min röst
Jag fortsatte tala
Jag tappade mitt förstånd
Jag fortsatte tänka
Jag tappade min kärlek
Jag fortsatte älska
Jag tappade min penna
Jag slutade skriva




Fri vers (Fri form) av Diktcent
Läst 153 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-11-01 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Diktcent
Diktcent