Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ödmjuk inför delad visdom. Känns än mer aktuell i tiden som är o bär virus o som än tydligare kan skada. Tack!


... ... ... Space ... ... ...




När den vite mannen
med ett handslag
ville sluta avtal
med ursprungsbefolkningen
ryggade dom tillbaka.


Rörelsen var
-är ett intrång
- i människans
-”personal space”













Respekt
AiA Maria den fria




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AiA Maria den fria
Läst 251 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-11-02 10:20



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Respekt, viktigt för alla, men tyvärr för lite använt. Bra skriftat!
2020-11-03

  BenGust VIP
Mycket beroende på vems premisser avtal sluts och hur mycket respekt som visas.
2020-11-02

  Öknens Ros VIP
Kulturer som krockar.
2020-11-02

  Bjarne Nordbö
Fastnar inför sista ordet. Respekt. Ett så viktigt ord att bolla i sitt inre. Göran på daglig basis.
2020-11-02

  Solstrale VIP
Ja det är den vite mannens brist. Vi får fostra kärleksfullare män i framtiden! Mödrar vi kan och fäder lika så! Kärlek segrar! Bra skrivet!
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria