Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon borde ta betalt...

Skratt sägs va´ vår bästa medicin...
När leende syns på ditt face Kristin...
Har det samma effekt
för vår värk går bort direkt!
När vi nås av din soligaste min...





Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-02 19:29



Bookmark and Share


  ULJO
Ett av livets viktigaste för gott mående. Skrattet.
2020-11-03

  Feliaxel VIP
Håller med
Skratt är en fantastisk medicin
2020-11-03

  Solstrale VIP
Man nås av helandets kraft... Autokorrekt... Kul men ajabaja....
2020-11-02

  Solstrale VIP
Ja så är ren kommunikation i sitt esse... Man nös av Helanders kraft!
2020-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt