Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
godkväll älskade uggla kram <3


Vad många spyflugor det finns





det är i krisen dödsfallet spyflugorna dyker upp
blottlägger dvärgen under kepsen och hatten
när det inte går på laglig väg krossa de svagaste
tar de till terror och utpressning!

vanligt beteende hos människor med kapital och makt
dvärgar som bär uppblåst luftkostym
förnekar sig aldrig berättade jag för taivännen och tuppkammen svällde
medan jag relaterade till vad jag mött
de lyssnar inte annat på än lagens arm
ohederliga inbillar sig de kan göra vad som helst
fastän de begår lagbrott


även knarklangarna försöker göra vinster
trots landet ligger i kvarstad och vinter









Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 85 gånger
Publicerad 2020-11-02 23:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP