Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årstiderna

Jag vill vara
Din sol på sommaren
Din färgprakt på hösten
Ditt täcke på vintern
Ditt spirande hopp på våren




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-03 06:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert!!!
2020-11-06

  siv birgitta.a. VIP
vackra tankar tack
2020-11-06

  Solstrale VIP
Innerligt fin skaldat!
2020-11-03

  Lottie Ålhed VIP
Vackert skaldat !
2020-11-03
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar