Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Äktenskapet

Ett äktenskap utan
Gemensamma intressen
Har vi läst om i pressen
När det drabbar dig själv
Dränks du i en jätteälv
Ett äktenskap utan
Diskussioner om
Livets väsentligheter
Saknar överlevnadsmöjligheter
Ett äktenskap utan
Ömsesidig uppmuntran och
Stimulans
Har inte en chans
Ett äktenskap utan
Gemenskap
Är ren och skär galenskap
Två isolat som söker sitt
Utanför familjens ram
Är ett kärleksmelodram
Separera i tid
Innan du blir paranoid




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-11-04 13:24



Bookmark and Share


  Kitty Jogenby
Mycket fint budskap invävt. Snyggt skrivet!
2020-11-06

  Solstrale VIP
Ja så sant det var sagt! Snyggt format!
2020-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar