Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


NÄRSOMHELST

Närsomhelst kan det hända

Närsomhelst kan det ske

Vi rycks Herren till mötes

Allas ögon ska se

Endast de som är redo

evakueras med hast

Närsomhelst kan det hända

Här sitter vi inte fast!

 

Varsomhelst kan du vara

du som är ren i Hans blod

Kanske till sjöss på ett fartyg

Kanske i din redskapsbod

Du kommer ändå att lyftas

Herren till mötes på skyn

Du som en gång har fått möta

Han som har lyft dig ur dyn

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 136 gånger
Publicerad 2020-11-04 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP