Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Missbruk

Drogerna drar ner mig 

Drogerna får mig att må (bra)

Drogerna splittrar min familj 


Varför avslutar jag min kväll med ett skönt piller samt en folköl 

Jag vet inte var jag är påväg 

Men just nu ser det inte ljust ut

Alla drogerna neutraliserar dom jobbiga känslorna 

Drogerna tar bort smärtan för en stund 

Samt hjälper till med sömnen 


Varför slutar man inte

Jag vet ju hur konsekvenserna ser ut

Min kompis har fastnat för heroinet

Ändå så fortsätter man


Droger i alla möjliga substanser

Droger förstör så jävla mycket


Min erfarenhet

Säger till mig själv att jag behöver det för att må bra 

Jag knarkar inte jag använder det i 

"medicinskt syfte" 

Det är så enkelt att lura sig själv .




Fri vers (Fri form) av Bensodiazepiner20
Läst 483 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-05 02:44



Bookmark and Share


  den nakna poeten
jag vet att det är lätt att säga att det är bara att sluta men jag gjorde det efter 23 fängelse straff och 20 år på Rätts Psyk jag har tagit ett återfall på 12 år men jag kämpar fortfarande för mitt liv att lev och inte bara att droga och hålla mej vid liv skillnaden är stor jag såg det inte förut men jag ser det nu ge inte upp kämpa lägg ner och sök hjälp när du känner att du är klar på den vägen
2020-11-05

  siv birgitta.a. VIP
missbruk är inte lätt . när många inte mår bra , blir det så. känner många med missbruk . har jobbat med missbrukare ,'har vänner som är missbrukare
kan bara stå vid deras sida vara deras vän
2020-11-05

    ej medlem längre
Jo, du har rätt i att det är väldigt enkelt att lura sig själv....
2020-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Bensodiazepiner20
Bensodiazepiner20

Senast publicerade
ÅNGEST
Missbruk
Pappa
* Se alla