Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


GUD HAR SIN VÄG

Gud har Sin väg

med var och en

som är på väg

till himmelen

Visst kan den

vara svår ibland

Ändock den går

till himlens land

 

 

Gud har Sin väg

med pilgrimen

med den Han kallar

för Sin vän

Förtrösta blott

fast det känns tungt

Därhemma blir det

ljuvligt lugnt

 

 

Gud har Sin väg

i ungdomen

Han har Sin väg

med gamla män

Krukmakaren

har tålamod

Ty Han är långmodig

och god

 

 

LARZ GUSTAFSSON 6/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-11-06 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP