Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CORONAFRI ZON

Det borde finnas en coronafri zon

där man slår an en helt coronafri ton

Jag är så trött på tjatet att jag kan spy

Men vart i hela världen kan jag då fly?

Ponera att jag drar till Älvkarleby

eller, som Göte gör, till Mehedeby

så möts jag ändå av rubriker och snack

Det hela känns som en gigantisk attack

 

LARZ GUSTAFSSON 7/11 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 170 gånger
Publicerad 2020-11-07 19:41



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner precis samma
Nyheterna säger ju bara om samma saker hela tiden
Har slagit dövörat till och ja tänker inte vaccinera mig heller mot det

2020-12-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP