Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjunde november 2020


Jag tror numera enbart på kärleken
och ingenting annat än kärleken
Men om någon ställer till med djävulskap
som för att omintetgöra denna kärlek
då lovar jag att det blir tråkigheter.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 727 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-11-07 23:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Stark text med innerlig kraft bakom varje bokstav.
2020-11-08

  bibbi ahrnstedt
Det där var fint diktat
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP