Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Berusning

kalla det vad du vill

kärlek kär lek 

Den här dansen har så många namn

Jag vet bara hur mycket jag längtar 

efter dig

Mer än redo 

Öppna upp min kropp

sära mina lår

dyk in i njutning

Och låt mig ropa

skrika ut ditt namn

När vi älskar 




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2022-06-22 08:39



Bookmark and Share


    Björka
låter fantastiskt...
2022-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP