Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morning

Delicate wings
serene fog
wrapping its coat
on afflicted land




Fri vers av Margit Grell
Läst 340 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2020-11-08 13:24



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Sådan varsam dikt, jättefin.
2020-11-08

    ej medlem längre
Svävande mjukt vaknar morgonen. Fint.
2020-11-08

  Kungskobran VIP
I don't se you,
my eyes are closed by fog
But I feel your breath
close to mine
Open your hart
lift the fog away from my eyes
let me in
my heart is open for you

2020-11-08

  Nils-Robert
Vackert
2020-11-08

  BenGust VIP
Mjuk och inlindande diktning.
Bokmärke.
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell