Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration: Morning av Margret Grell Vilken är bäst den engelska eller svenska


Open your heart Öppna ditt hjärta

I don't se you,
my eyes are closed by tears
But I feel your breath
close to mine
Open your heart
lift the tears away from my eyes
let me in
my heart is open for you

Jag ser dig inte
mina ögon är fyllda av tårar
Men jag känner din andedräkt
tätt intill min
Öppna ditt hjärta
torka mina tårar
släpp in mig
mitt hjärta finns där för dig




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 162 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-08 17:43



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria


Vackert om kärleken
som är o bär


Från mitt <3 Tack!
2020-11-11

  Blomma-Stjärna VIP
får större känsla för den engelska versionen - det gäller särskilt de tre sista stroferna
men jag kan egentligen bara svenska. läser helst på svenska, så det förargar mig att engelskan verkar vara bättre på poesi
jag fick en egen dikt översatt till engelska ("Mer än vänskap") och jag tyckte så mycket om den i engelsk spräkdräkt
2020-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP