Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Försoning med mig själv - en ansats


Bekännelser (elfte kapitlet)










För varje del av mig själv som föll i glömska fann jag nya famnar, nya knän, nya sköten att ty mig till i tron om att hitta något annat.




Övriga genrer av Fröken Barbarén
Läst 510 gånger
Publicerad 2006-07-17 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fröken Barbarén
Fröken Barbarén