Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Leken är färdig spelat

 

 

Leken!

Halvtidlek!

Heltid lek!

 

Mitt i livets lektid

Tappade jag tankarna bort

Och förlorade mitt värde på livstid

 

Leken!

Var aldrig rättvis

Var aldrig skapat för min skull

 

Utan den var skapat för någon annans skull

För allas skull utom jag själv

För ensamhetens skull

 

Djävla du livet!

Djävla du leken!

Djävla mig själv!

 

Och djävla DU RÄTTVISA!




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 94 gånger
Publicerad 2020-11-09 10:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP