Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvlande dans

I natt skall vi dansa när stjärnor gro
där dimslöjor och älvor bo
vi skall dansa tills solen går upp
då lägger vi oss till ro
tills åter stjärnorna gro




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-11 10:00



Bookmark and Share


  Maud Louise
Så underbart fint
2020-11-11

  Sparvögat VIP
En underbar dans...
2020-11-11

  ULJO
Fin tanke
2020-11-11

  bibbi ahrnstedt
HÄRLIGT!
2020-11-11

  Feliaxel VIP
Låter som en underbar ide
2020-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP