Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hedningar


Ni kastade ut mig, lät mig gå på plankan
med bakbundna händer och förbundna ögon

Sedan skrek ni åt mig att hoppa
När jag vägrade stack ni era ord i mig

Först den långa fasansfulla väntan



Så den hårda knuffen i ryggen, och
hur jag sjunker som en sten till botten

Att dö var inte det värsta.




Fri vers av Annie b'larsson VIP
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-17 13:37



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Effektfullt om fasansfullt svek.
2020-11-17

  Karin Jungå c/o Vemod VIP
Starka ord, speciellt "stack ni era ord i mig", så träffande
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP