Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som ett flipperspel

Från start till slut
Går kulans färd
Nu slag och törnar
Är slumpens skördar

Dock innan gryning
Jag ängslan känner
För dag som kommer
För stort som smått

Ett liv i rullning
Se’n dömd passera
Den sista porten
Till evig sällhet




Fri vers av Gunnar Barkenhammar
Läst 127 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-19 19:12



Bookmark and Share


  WyS VIP
Tycker din bild av livet som ett flipperspel är genialiskt..Alla törnar med plus och minus poäng innan man åker ur eller kommer i mål!
2020-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar