Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


November vid sjön


Minns i november


Minns i november
en varm dag i september
och ett kärt möte

Vågornas milda toner
lindrar längtan och vemod

 




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2020-11-20 13:05



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Vi får minnas det bästa.
2020-12-02

  Monika A Mirsch VIP
Goder e din mjuka dikt - den tröstar i sin närhet till livet
2020-11-27

  AiA Maria den fria
”Vågors milda toner” lindrar i vackert berörande flöde!

Tack!
2020-11-20

  Maj-Lis VIP
Fina minnen...när allt blir grått och kallt
2020-11-20

  ULJO
Så vackert
2020-11-20

  Marita Ohlquist VIP
Berörande om ett möte med stor betydelse!
2020-11-20

  bibbi ahrnstedt
Så vackert
2020-11-20

  bibbi ahrnstedt
Så vackert
2020-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP