Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hela tiden

du fyller mig
tömmer mig
hela tiden

kan du se
dig själv
hela tiden

känner du
samma sak
hela tiden

eller vågar
du inte älska mig
hela tiden

jag orkar inte
ha det så här
hela tiden




Fri vers av mmm...mia
Läst 213 gånger
Publicerad 2006-07-17 15:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia