Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stör mig inte

stör mig inte
ser du inte att jag är död

låt mig vara
vill bara vara så här

finner en mening med detta
bara jag får vara ifred

vill inte ha din beröring
för den kräver svar

så rör mig inte




Fri vers av mmm...mia
Läst 367 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-03-12 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mmm...mia