Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamhet

Tårarna väter
mina kinder
Ensamheten gör
så fruktansvärt ont
Än värre nu
när jag kan höra
din röst

Värjer mig
mot den inre
smärtan

Håller dig på avstånd

Gråter
av saknad
efter det
som jag nu vet
aldrig kan
bli igen




Fri vers (Fri form) av Goddess VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-22 10:23



Bookmark and Share


    Jerska
Målande och träffande. Gillar den och tror många känner igen sig i den.
2021-02-06

  siv birgitta.a. VIP
alla vi behöver ensamhet i bland
2020-11-22
  > Nästa text
< Föregående

Goddess
Goddess VIP