Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindpinat liv


En
försonande
tanke
bär stormen

Känslan
av att vilja nå
ända fram

Trots vindarna
som rör runt
allt hopp
och trotsar det
lagbundna

Ruskar om
och får fallfrukten
att tappa taget
om gemenskapen

Det som förenade
nu oförenligt
med det nya

Ska ändå återgå

Om än vindpinat

omskakat

Det som blev kvar

efter stormen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 131 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-24 09:51



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Fina bildet av hur relationer kan förändras. Förhoppningsvis inte för evigt.
2020-11-24

  alicja lappalainen VIP
till slut kommer lugnet
2020-11-24

  Solstrale VIP
Superbt skrivet! Klarsynt!
2020-11-24
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP