Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Munskydd


Man väljer själv om man vill ha munskydd. Då är det ju helt enkelt så att ibland behövs det inte, men när det är mycket folk och du inte kommer undan, kan det var bra att ha ett i fickan och sätta på. Inte behöver man flera om dagen som en vanlig människa när man handlar en gång i veckan och går till apoteket någon gång. Också ett och annat ärende med andra saker och ting. Ha det i fickan och dra på. Det skyddar ju lite grann i alla fall, om man måste nysa. Du skyddar andra människor och det är ju bra. Det finns medicinska i förpackningar om 50 st för ca 350:- kr. Det får det väl vara värt.




Prosa av Annie b'larsson VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-11-25 19:32



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Så bra formulerat, klart o koncist!
2020-11-25
  > Nästa text
< Föregående

Annie b'larsson
Annie b'larsson VIP