Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens uppror


 



När du äntligen gav upp

och verkligen kapitulerade,

när du lade hela din hopplösa

och tilltrasslade situation

i Guds varsamma händer,

så började det hända

underbara saker.

Du vaknade upp en morgon

i ett varmt flödande ljus

utan att behöva kämpa

så hårt för din för din existens

En frid och tillförsikt fyller

din själ och du känner

en glädje som du hade

glömt bort var möjlig

För alla dina nederlag

kommer du att få

revansch och upprättelse

genom Guds kärleks

mirakulösa uppror som

sjunger i din trötta kropp.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-11-28 11:05



Bookmark and Share


  AiA Maria den fria

Släppa taget
Skänker flöde
Skapar liv
-i kärlek

Tack!
2020-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP