Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Nefertite av Sefarge


Tidlös

Tiden flyter fram som floden
i tusentals år av ovisshet
formar sig efter naturen i sin vindlande väg
söker sig mot havets oändlighet
befriad från sina begränsningar






Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-11-30 10:18



Bookmark and Share


  bibbi ahrnstedt
Vackert
2020-11-30

  DavidM VIP
Tiden blir som ett eget väsen i raderna. Gillar.
2020-11-30

  Öknens Ros VIP
(Stört)floden kan sluka allt i sin väg.
2020-11-30

  ULJO
Under miljoners miljoners år. Likadant.
Fint skaldat
2020-11-30

  AiA Maria den fria

Vackert
Tidlöst
Tidevarv
I Tillit


Tack!


2020-11-30

  Lottie Ålhed VIP
Fint skaldat!
2020-11-30

  Feliaxel VIP
Så vackert
2020-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tidens flöde!
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP