Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Igår i Vena kyrka, en kyrka i pastoratet här


Hosianna vid skärmen


Inget är sig likt
Hosianna vid skärmen
jag får sjunga med

Kören jag är medlem i
tiger på obestämd tid




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-11-30 13:24



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslofullt och i beröring
2020-12-15

  Larz Gustafsson VIP
Trist för övrigt att f d väckelsekristna går med i EFS.
2020-12-04

  Larz Gustafsson VIP
Att Svenska Kyrkan är stängd är bra. Det borde den vara på permanent basis.
Den är en fiende till Guds verk i Sverige.


2020-12-04

  Monika A Mirsch VIP
'Kören ... tiger' ___ outgrundligt skört och mjukt. Kram
2020-12-04

  Bibbi VIP
Vemodsvacker.
2020-12-02

  Maj-Lis VIP
Man kan undra när allt ska bli lite som förr
2020-11-30

  Marita Ohlquist VIP
Nu är det mycket om inte är som det brukar, vi längtar efter personliga möten!
2020-11-30

  ULJO
Tråkigt med uteblivna möten nu
2020-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP