Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Sista resan av Anya


Auschwitz

Spåren som förtär
de finns för alltid där
blodsmaken i min mun
gör mig stum
av avsky och skräck
för dessa män av träck
När de gick hem
till fru och barn
som ingenting hänt....




Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-12-04 12:00



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
avsky och skräck, ja
och vederstyggliga
maktövergrepp
finns än i dag
2020-12-06

  bibbi ahrnstedt
Tänk att det verkligen var så
2020-12-04

  AndLou VIP
Galenskap och nationalsocialism är synonymer! Det värsta är kanske att delar av mänskligheten fortfarande i dag 2020, är totalt blinda för historiken. Fy fan!
2020-12-04

  Respons VIP
Bra formulerat. Skrämmande situation!
2020-12-04

  ULJO
Frågan är hur fan det kunde ske? Var en hel värld blind?
2020-12-04

  AiA Maria den fria

Tänker

vad människan
som lever i sitt eget ”rätt”
kan uträtta o förgöra på sin väg


Tack för VÄLgörande !
2020-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP