Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

... ... ... LIV ... ... ...3



Vägen
till allt
jag behöver
är i varandet allt
När jag bär o är
allt jag behöver
är det enkelt
att dela
överflödet
utan att göra
mer än just så
bara just så
enkelt är det
i tacksamheten
oberoende frihet













Tack!




Övriga genrer av AiA Maria den fria
Läst 152 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-08 14:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Singel solo , enskild avskild från i trycket avtrycket som ger påtryckning... Ja så kan det nog vara så som du manat, ... Bra där!
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria