Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration : Det finns tid att läka av Respons


Ditt val

Att välja är svårt
men det går att göra något åt
välj ditt samvete var gång
då blir det inget tvång




Bunden vers (Rim) av Kungskobran VIP
Läst 470 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-08 20:05



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om att lyssna till samvetets röst!
2020-12-09

  Anya VIP
Jaa det är det rätta. Men ibland svårt ändå då samvetet är så stort så det gör ont. Gäller att ha ett klokt samvete.
2020-12-09

  ULJO
Allt handlar om det egna valet. Ingen annans
2020-12-09

  Feliaxel VIP
Klokt
2020-12-09

  bibbi ahrnstedt
Ja, vad fint tänkt
2020-12-08
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP