Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Texten är en ”polaritet” till min text ”VITT”. https://www.poeter.se/Las+Text?textId=2330246


... ... ... SVART ... ... ...


Du befinner dig i ett helt svart rum
Golv,väggar,tak -allt precis allt i rummet är svart
Du svävar totalt fri i det helt svarta rummet som lyft av en osynlig kraft.
Du kan inte höra något,röra vid något eller göra något.
Det enda du ser är svart.


Existerar du?


Förr eller senare
i varandet
i ditt totalt svarta
kommer du att se
en fladdrande
blå låga av ljus

Lågan bär du!
Säg hej till din själ!












Tack!

AiA Maria den fria




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av AiA Maria den fria
Läst 187 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-12-10 09:13



Bookmark and Share


  ULJO
I det forumet är man nog nästan död
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

AiA Maria den fria
AiA Maria den fria