Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vid skedets skiljeväg

I dunkelträdgården
leder alla steg vilse

oroprasslande löv
omger mig

jag hör närvaro

eller kanske
är det vinden

här tystnade
din rosendoft

mina ögon
saknar seende

finner mig vid
skedets skiljeväg

sjunger dig hit




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-10 17:17



Bookmark and Share


  BenGust VIP
En annan årstid eller annat tidevarv har delvis mörkat sin port. Dunkel, tystnad, ovisshet återstår. Referenspunkter finns inte längre där de brukar. Det saknade vill man gärna mana fram.
2020-12-10

  Kajan VIP
Dikten ger mig känslan av förvirring och vilsenhet; utspelar sig ej nödvändigtvis i en trädgård. Saknaden når bortom gränsen.
2020-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP