Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Silverförtroende / Silver Trust

Silverförtroende
och gyllene damm
relationer
som har vänt
att rosta
försöker hitta
hitta ett hjärta
vilket är rättvist
och bara
älskande och omtänksam
utan för mycket
svär
leva livet
med en sund lust
het jävla
vara mild
inte vara för
grov
utan
gå på äggskal
vara verklig
inte vara
någon som
kan inte känna
kanske finns det
en annan dragkraft
som de säger
vill du vara
rätt
eller vill du
att vara glad?




Fri vers av the apache kid VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-12-10 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

the apache kid
the apache kid VIP