Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trasig själ

Min trasiga själ irrar rastlös i min kropp,
försöker hitta ett gömställe
att hämta sig på

Ger upp, lämnar kroppen i förtvivlan,
svävar bort över molnen
försöker klara sig själv

Vad blev det av mig
en själlös varelse
svävande i ovisshet





Fri vers av Kungskobran VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-12-11 11:29



Bookmark and Share


  Respons VIP
Ett tragiskt dilemma!
2020-12-13

  ULJO
Tunga rader
2020-12-12

  AiA Maria den fria
Själen väntar i varandet
Kroppen strävar ”utanpå”
Saknar helheten i tre

Kropp
Ande
Själ


Tack!



2020-12-11

  Blomma-Stjärna VIP
hoppas kropp o själ förenats :-) !
2020-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP