Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dö utan att leva

Lever du nu?
Är det säkert?
Känner du lyckan
strömma genom kroppen?

Om du gör det.
Se dig i spegeln,
Jag tror att du ser dem.
Nästan genomskinliga.

Så som glas.

Dina vingar.

Är du lycklig så är dem där.
Annars...
Inbillar du dig bara.

Lev ditt liv med omsorg.
För livetsbok finns endast öppen,
En gång




Övriga genrer av Zozzie
Läst 440 gånger
Publicerad 2006-07-18 12:06



Bookmark and Share


  Herr Morris
Vackert!
Jag har sett vingarna, innan de föll av..
2006-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie