Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Innerst inne...

Innerst inne... är jag nog en mordisk människa.
En sådandär, som vill skada alla.

En sådan som tycker om att se folk lida.
En sådan människa som borde dö.

En sådan där människa, som inte förtjänar att leva.

Men samtidigt är jag en sådandär människa... som vill leva.
En sådan där med för stark levnadslust.


Men mest av allt... är jag som en sådan människa som alla hatar.
Innerst inne.


Erkänn att du
hatar
mig.




Övriga genrer av Zozzie
Läst 771 gånger
Publicerad 2008-04-29 16:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Oj, hjälp! Den här dikten gör ont. Bra beskrivet!

Jag hatar inte dig :)
2008-05-14

  © anakreon VIP
Nej, min vän, jag hatar ingen!
2008-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Zozzie