Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur stavas shed? O_o Och jag syftar på \"fälla\" dvs. fälla en tår... 50 dikter. I might be back And I might leave Dont forget anyone Especially not me.


Tears

I will never shed a tear
Not for you

Never will I smile
I promise you, I really do

This quite amusing
Little game

I have chose
To call my life

But it isn\'t that important
I could take it anytime.




Övriga genrer av Zozzie
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-05-13 20:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Zozzie